Sanitair monteur nodig?

Sanitair monteur nodig?
I
edereen zal het wel eens een keer meegemaakt hebben ‘het verbouwen van je badkamer.’ Het ontwerpen is natuurlijk leuk werk, maar wie gaat eigenlijk de badkamerklus klaren? Bij veel sanitair speciaalzaken heb je een onderhandelingspositie om de kosten te verlagen, maar meestal vergeten veel mensen na te denken over de bijkomende installatiekosten. Hierdoor kan de eindrekening toch nog hoog oplopen en verdwijnt je koopje als sneeuw voor de zon.

Wat zijn dan de opties?
Je kunt rondkijken in je kennissenkring voor een handig persoon die het zwart wilt doen. Een andere optie is het in armen nemen van een ogenschijnlijk kundig persoon van buiten de Nederlandse werkgrens.

Goedkoop is vaak duurkoop!
Klusjesmannen inhuren brengt ook gevaren met zich mee. In veel gevallen is het eindresultaat niet professioneel, je ontvangt vaak geen factuur en dus ook geen garanties. Bedenk dus goed of je deze risico’s wilt lopen.

Badkameroplossing
Als Badkamerie denken wij graag in oplossingen. Je kunt de badkamerklus op ons platform plaatsen. Vervolgens kunnen aangesloten vakspecialisten hierop reageren. Je creëert als particulier eenvoudig een offertetraject waarbij je een vakkundig monteur vindt tegen een reële prijs.

Hoe kunnen wij de kwaliteit waarborgen?
Natuurlijk zijn wij als platform niet verantwoordelijk voor het geleverde werk, maar door middel van online recensies en een grondige screening houden wij de kwaliteit van de vakmensen continu op pijl.