Badkamerie | het platform voor uw klussen

Platform voor badkamer klussen, hoe werkt dat?

Werkwijze Badkamerie | het nieuwe badkamer klus platform

Doelstelling van Badkamerie.nl
is particulieren maar ook bedrijven in contact te laten komen met werkzoekende vakmensen en sanitair-tegel-winkels.55% van de internetgebruikers zijn erg op hun privacy gesteld, daarom vinden wij het belangrijk, om geen privacy gevoelige informatie te verzamelen of door te geven.


Kwaliteit van de vakmensen

Door de kwaliteit van vakmensen inzichtelijk te maken o.a. met aantal jaren ervaring, AVB verzekering (aansprakelijkheid), lid belangenvereniging, KvK nummer, portfolio en ons eigen keurmerk van Badkamerie.nl weten wij zeker dat wij voor jou de juiste vakman in huis hebben. Wij beoordelen bewust niet met cijfers, maar met reviews van klanten, dit om te voorkomen dat de vakman zichzelf een 9 of een 10 geeft. Door deze klantenreviews krijg je een goed inzicht in de betrouwbaarheid van onze vakmensen.

                                                            
1.     Plaats gratis je Klus

Vakmensen in jouw regio worden op de hoogte gebracht. Wat deze vakmensen o.a. te zien krijgen is categorie werk, omschrijving, wie verzorgt materiaal, periode van uitvoering en woonplaats.
Plaats je badkamer klus online

                                                            
2.     Reactie vakmensen

Vakmensen die geïnteresseerd zijn en over tijd beschikken in de opgegeven periode, nemen snel contact met je op via e-mail.(Max. 3 reacties van belangstellende vakmensen komen in jouw e-mailbox). Onze vakmensen komen graag bij jou kijken om de situatie te beoordelen en eventuele aanvullende informatie te verkrijgen. Als je deze vakmensen uitnodigt voor een gesprek, kun je verdere afspraken maken over jouw wensen. Je dient er rekening mee te houden, dat goede veel gevraagde vakmensen vaak maanden vol werk kunnen zitten, begin dan ook tijdig met het aanvragen van een offerte.

Aan te bevelen is dat alle afspraken op papier komen in een uitgebreide offerte; de opdrachtbevestiging moet door beide partijen worden ondertekend. Dit geldt ook voor meer/minder werk; zo kom je later niet voor verrassingen te staan. Hierin onderscheidt een goede vakman zich, ten opzichte van een beunhaas.


3.     Kies de beste aanbieding (offerte)

Vrijblijvend, op basis van kwaliteit, ervaring, afspraken, prijs en vertrouwen. Mochten de offertes niet naar tenvredenheid zijn, meld dan je klus opnieuw aan.

                                                            
4.     Geniet van het resultaat

Zonder zorgen genieten van jouw nieuwe badkamer.